SASTAŞ A.Ş.
ANA SAYFA
KURUMSAL
KURUMSAL
Geri
Hakkımızda
Kalite Politikamız
Kişisel Verilerin Korunması
ÜRÜNLERİMİZ
ÜRÜNLERİMİZ
Geri
Füme Ürünler
Dondurulmuş Ürünler
Taze Soğutulmuş Ürünler
Marine Ürünler
Tuzlu Ürünler
HABERLER
KALİTE GÜVENCEMİZ
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
TR
EN
FR
ANA SAYFA
Sastaş Anasayfa
KURUMSAL
Şirket Hakkında
Hakkımızda
Kalite Politikamız
Kişisel Verilerin Korunması
ÜRÜNLERİMİZ
Ürün Grupları
Marine Ürünler
Füme Ürünler
Tuzlu Ürünler
Taze Soğutulmuş Ürünler
Dondurulmuş Ürünler
KALİTE GÜVENCEMİZ
Kalite Yönetimi İlkeleri
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
İletişim ve Ulaşım Bilgilerimiz
Kirazlı Hamsi Balığı Filetosu
Marine hamsi filetolarının kiraz şekerlemeleri üzerine tek kanat halinde sarılması, kürdan takılması ve yağ ilave edilmesi ile elde edilmiştir.
Ambalaj Alternatifleri :
90 gr / 125 gr / 200 gr / 300 gr / 500 gr / 700 gr / 1 kg / 2 kg
Tıklayınız...
İçindekiler :
DİĞER ÜRÜNLERİMİZ
Naturel Hamsi Balığı Filetosu
Marine edilmiş hamsi balığı filetolarının üzerine ayçiçek yağı ilave edilerek elde edilmiştir.
Katalan Hamsi Balığı Filetosu
Sirkede Hamsi Balığı Filetosu
Sarımsaklı & Maydonozlu Hamsi Balığı Filetosu
Fesleğenli Sardalya Balığı Filetosu
Gümüş Soğan & Zeytinli Hamsi Balığı Filetosu (Banderil)
Marine hamsi filetolarının biber dolgulu yeşil zeytin üzerine tek kanat halinde sarılarak oluşturulan lokmaların, gümüş soğan ile birlikte kürdana takılması ve yağ ilave edilmesi ile elde edilmiştir.
Kornişon & Zeytinli Hamsi Balığı Filetosu (Banderil)
Marine hamsi filetolarının biber dolgulu yeşil zeytin üzerine tek kanat halinde sarılarak oluşturulan lokmaların, kornişonla birlikte kürdana takılması ve yağ ilave edilmesi ile elde edilmiştir.
Zeytinli Hamsi Balığı Filetosu (Banderil)
Marine hamsi filetolarının biber dolgulu yeşil zeytin üzerine tek kanat halinde sarılarak oluşturulan lokmaların, kürdana takılması ve yağ ilave edilmesi ile elde edilmiştir.
Sarımsaklı Hamsi Balığı Filetosu
Sebzeli Hamsi Balığı Filetosu
Acıbiber Soslu Hamsi Balığı Filetosu
Marine edilmiş hamsi balığı filetolarının üzerine, acı biber sosu ve ayçiçek yağı ilave edilerek elde edilmiştir.
Kirazlı Hamsi Balığı Filetosu
Marine hamsi filetolarının kiraz şekerlemeleri üzerine tek kanat halinde sarılması, kürdan takılması ve yağ ilave edilmesi ile elde edilmiştir.
HABERLER
Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN'in Tesislerimize Ziyareti
Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN 26.01.2016 Salı günü saat 10.30’da, ilimiz İlkadım ilçesi Çivril mahallesinde faaliyette bulunan Sastaş Balık İşleme Fabrikasını ziyaret etti.
Balıkçılık Sektörüne Bakan Çağlayan Desteği
İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği öncülüğünde, Brüksel'de düzenlenen su ürünleri fuarı "ESE 2013”e katılan Türk Balıkçılık sektörünü Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan yalnız bırakmadı.
Tüm Haberler
MARKALARIMIZ
ONLİNE KATALOG
Online Kataloğumuzu incelemek için tıklayınız...