SASTAŞ Samsun Soğutma Tesisleri A.Ş. Türkiye’nin Karadeniz sahil ili Samsun'da 1978 yılında kurulmuştur. Yıllık 5.000 ton şoklama, 7.500 ton muhafaza ve 2.500 ton üretim kapasitesine sahip olan, bölgenin en büyük deniz ürünleri tesisidir. Taze / Dondurulmuş avcılık ve yetiştiricilik deniz ürünlerine, 2010 yılında “North Point Black Sea” markasıyla Marine, Füme, Tuzlu deniz ürünlerini de ilave ederek ürün yelpazesini genişletmeye devam etmektedir. SASTAŞ A.Ş.’nde HACCP uygulamalarının yanı sıra BRC Food ve IFS Food Gıda Güvenliği Standartları, Sosyal (Etik) Standartlar ve Ulusal ve Uluslararası Mevzuatlara uygun üretim gerçekleştirilmektedir.
Müşteri odaklı yönetim organizasyonuyla, müşterilerine kaliteli ürün ve satış sonrası kaliteli hizmeti ile ayrıcalıklar sunmaktadır.